Skargaarden

Marstrand Ljusbrun Ljuslykta

960 kr (1 200)
Exkl. moms
Mer info
Beställningsvara: ca 5-10 arbetsdagar

Leasing från 18 kr/månad. Läs mer

Beskrivning

Under årens lopp har Skargaarden kompleterat deras möbler med ett fåtal utvalda
inredningsdetaljer, för att ytterligare accentuera lyxen av avkopplande.
När natten faller, (eller vid den tid på året när dagen inte ens visae upp sig), behöver vi ljus, vi behöver filtar för att hålla oss varma.

 

 

 

Martin Dos Santos jobbar med mycket inom design. Han har bland annat designat sportutrustning för Peak Performance och skidglasögon för POC. Martin har en härlig känsla för varje produkts personlighet, vare sig det är en ljuslykta, sportutrustning eller möbler. 

Martin har bland annat designat bordet Korsö från Skargaarden.

 

Varumärke

Vackra utemöbler från Skargaarden

Skargaarden tillverkar utemöbler med ambitionen att möblerna ska ha kvaliteten att klara av ett av världens mest påfrestande utomhusklimat men samtidigt vara vackra nog att ställa som matgrupp i vardagsrummet. Möblerna från Skargaarden utstrålar en nästan obesvärad känsla och en karaktär som definieras av stort engangemang i både produktion och materialval. Och kanske det mest uppenbara - detaljerna som avslöjar sig till dig med tiden; teaken får en vacker vitgrå patina och alla geniala lösningar i produkterna som höjer enkelheten till något storslaget.

Inget krångel, inget extra - bara att mindre blir ännu mer!

 

Möbler med väl genomtänkt formspråk

Skargaardens kollektioner av utemöbler genomsyras av en sparsam om väldigt genomtänkt formgivning. Möbler från Skargaarden är tillverkade av högsta kvalité och är gjorda för att hålla länge. Gemensamt för alla möbler är den tydliga skandinaviska designen och att enkelhet är otroligt vackert. I Skargaardens sortiment finns många olika utemöbler, bl.a. loungemöbler, matgrupper, stolar, matbord, fåtöljer och även snygga textiler och prydnadskuddar. Designen är tydligt inspirerad av det skandinaviska formspråket.  

 

Stort sortiment av vackra trädgårdsmöbler

Hos Hulténs finner du ett komplett sortiment från Skargaarden. Här finns utemöbler i teak, i konstrotting, i aluminium och mycket mer. Skargaardens möbler i metall finns även i vårt sortiment så att du kan matcha utemöblerna till just din uteplats eller altan. Med utemöbler från Skargaarden ger du ditt hem en egen prägel som inte liknar någon annans. Upptäck Skargaarden online eller besök oss för att se möblerna.

Egenskaper

EAN 7,34015E+12
Färg Brun
Leverantörens Artikelnummer CALA-L
Produkttyp Ljuslykta
Bredd 15
Höjd 25