Cafébord

Stora och små cafébord till alla uteplatser

Letar du efter ett cafébord eller cafemöbler så hjälper vi dig gärna. På Hulténs finner du ett stort sortiment av nästa och vädertåliga utemöbler som passar utmärkt på en restaurang eller ett café. Vi säljer cafébord i material som konstrotting, teak, aluminium och stål.

 

Ett snyggt och praktiskt tillskott 

Vi förstår att varje restaurang, café, trädgård och uteplats är unik och erbjuder sin egen individuella stil och atmosfär, därför hittar du alltid ett stort urval på Hulténs med flera olika material, färger och stilar. På så sätt kan du hitta ditt perfekta cafébord som kan komplettera din uteplats. 

Välj bland en mängd olika material bland annat rostfritt stål, trä och aluminium. Du hittar både material med mindre underhåll och andra som är bättre anpassade till en vinterträdgård. Du ser också ett stort urval av fantastiska varumärken som exempelvis:

  • Hillerstorp
  • Artwood
  • Brafab
  • Grythyttan
  • InOut Form
  • Cane-Line
  • Skagerak
  • Byarums Bruk

 

Och flera snygga stilar och färger, så du hittar garanterat något dig och din inredning.

 

Hitta ditt cafébord för utomhusbruk

Att välja det perfekta cafébord har aldrig varit så enkelt. På Hulténs erbjuder vi ett fantastiskt urval av aluminiumbord, träbord och plastbord som alla är designade för användning utomhus på din egna uteplats eller på kaféer.

Allt från mindre bord med plats till två stolar till större matbord kan du vara säker på att hitta det perfekta bordet för din uteplats. 

Våra cafébord finns även i en mängd olika former, inklusive fyrkantiga, cirkulära och rektangulära former så att du kan hitta den som bäst kompletterar ditt utrymme.

 

Förläng ditt cafébord med rätt underhåll 

Oavsett vilket material du väljer innebär det alltid lite underhåll när man har möbler utomhus. Med vissa material, som exempelvis plats, räcker det med att spola av dem med vattenslangen eller torka med en trasa. Andra kräver lite mer vård, som träbord. 

Men det ska inte avskräcka dig, på Hulténs hittar du nämligen underhållsprodukter till alla material. Du kan köpa ett praktiskt möbelskydd som enkelt skyddar dina möbler när det regnar och under vintern.

Det är speciellt praktiskt om du inte har plats att förvara möblerna inomhus under vintern. Då är det tur att det finns så snygga skydd som smidigt håller dina möbler snygga!

 

Komplettera uteplatsen med ett snyggt cafébord från Hulténs

Nu kan du ta en titt på det stora och breda urval av snygga cafébord och komplettera därefter med några fina utestolar. Eller varför inte kolla in matgrupper med matchande stolar?

Du hittar allt du behöver till uteplatsen på Hulténs så att du kan spendera all din lediga tid på den mysigaste platsen i hemmet, nämligen uteplatsen. Och tvivla inte om du har begränsat med utrymme. På Hulténs hittar också ett stort urval av balkongmöbler som både är praktiska och snygga i tidlös design. 

Slå till idag och investera i riktiga snygga och hållbara utemöbler idag. För att sätta pricken över i’et kan du också hitta vackra terassvärmare som förlänger sommarkvällarna.

Cafébord