Caféstolar

Sköna matstolar till din matplats på uteplatsen

Läs mer

Få personlig service

Svårt att välja och hitta rätt produkter till ert projekt? Kontakta då oss och få råd samt tips på vilka produkter som kan lämpa sig för ert projekt. Med snart 40 år i branschen har vi kunskap och lång erfarenhet som kan hjälpa er vidare.

Kontakta oss

Cafestolar till balkong eller uteservering

Letar du efter ordentliga och bekväma cafestolar till din uteservering eller balkong? Hos Hulténs kan du hitta ett brett utbud av vackra stolar som passar alla möjliga behov. Vi har stolar både för dig som driver restaurant eller cafe samt dig som vill ha bekväma, praktiska stolar på din balkong eller uteplats. Vi har stapelbara trädgårdsstolar och metallstolar som är perfekta att ha på matplatsen utomhus. Du hittar cafestolar från välkända märken som exempelvis:

● Brafab

● Hillerstorp

● Grythyttan Stålmöbler

● Skargaarden

I vårt utbud finns både smidiga fällstolar som tar väldigt lite plats i förrådet, stolar som går att stapla på varandra och stolar med klassisk idyllisk design. Är du ute efter högkvalitets stolar har du kommit till rätt plats. Hos Hulténs lägger vi stor vikt på att erbjuda ett sortiment av kvalitetsmöbler för din uteplats eller uteservering.

Perfekt för dig som har eget café

Om du driver eller äger ett café med uteservering behöver du ha snygga och bekväma stolar för dina gäster. För att din uteservering ska vara fullsatt varje dag behöver dina gäster kunna sitta och äta i lugn och ro på stolar som är sköna att sitta i länge. Kombinera detta med dina utsökta bakelser och kaffe så kommer din uteservering att vara stans främsta mötespunkt.

I vårt sortiment hittar du sköna matstolar i både metall, plast och trä, så att du kan matcha cafestolarna med dina bord. Behöver du extra stolar som går att plocka fram snabbt för att få fler sittplatser är det perfekt att ha ett antal fällstolar utomhus som kan ställas vid borden när det behövs.

Cafestolar passar även bra på balkongen

Cafestolar är inte bara för caféer och restauranger. Tack vare den kompakta designen kan dessa stolar med fördel även användas på balkonger. Har du ont om plats kan fällstolar eller stapelbara cafestolar vara en smidig lösning som ger dig flera sittplatser på balkongen. Riktigt praktiskt när vännerna kommer över på fika i solen.

Para ihop ett par vita cafestolar med sköna sittdynor i din favoritfärg för att skapa din alldeles egna uteservering på balkongen. Det kommer inte dröja länge innan vännerna väljer att hänga på din balkong över att gå på café på stan.

Sköna matstolar till din matplats på uteplatsen

Våra vackra cafestolar passar lika bra på din uteplats som på uteserveringen på ditt favoritcafé. Vill du skapa en café-känsla hemma på altanen eller i trädgården kan det inte bli fel med ett par fina stolar i det material och de färger som passar just din uteplats.

Att använda cafestolar som trädgård stolar är en smidig lösning om du redan har en gedigen matplats på altanen men vill kunna skapa en tillfällig matplats i trädgården när solen skiner. Det är också praktiskt att ha ett par extra stolar tillgängliga när vänner och familj kommer över på grillfest.

Cafestolar i flera olika material

I vårt breda sortiment av cafestolar kan du hitta något som passar allas behov. Vill du ha en karmstol ute på balkongen som du kan sitta och läsa i? Kika på vår vita nantes karmstol. Letar du efter fällstolar som har en tidlös design och slitstark design? Då är Bryggeristolen från Grythyttan ett utmärkt val.

För underhållsfria stolar som tål regn och tuffare väder rekommenderar vi stolar i plast. Det bästa med plaststolar är att de inte väger särskilt mycket och är lätta att plocka in och ut vid öppning och stängning av ditt café. Vill du ha stolar som har en speciell look som osar klassisk trädgårdsfika? Praktö caféstol i naturrotting, från Hillerstorp, är nog precis vad du är ute efter. Är du ute efter en specifik färg kan du hitta exempelvis:

● Vit

● Grön

● Gul

● Blå

● Svart

Hos Hulténs kan du välja mellan mängder av olika material och färger. Alla våra produkter kommer från välkända märken och håller högsta kvalitet.

Skydda dina cafestolar så att de håller längre

Ju bättre du tar hand om dina utemöbler, desto längre kommer de att hålla. Genom att skydda dina stolar från vädret ser du dessutom till att de håller sin färg och ser fräscha ut längre.

Om du inte har plats att ställa dina cafestolar inomhus när det regnar eller under vinterhalvåret rekommenderar vi att du införskaffar ett möbelskydd som är designat för just stolar. Dessa smarta skydd håller regn, vind och snö ute och gör att dina utemöbler håller mycket längre. Stolar i trä behöver inte heller behandlas med olja lika ofta om de står under ett möbelskydd när stolarna inte används.

Köp dina cafestolar hos Hulténs

Beställer du dina cafestolar från Hulténs får du produkter som håller hög kvalitet, säkra leveranser och behöver inte betala en krona förrän efter att du tagit emot din leverans. Vi erbjuder dessutom 2 års garanti på alla produkter du beställer hos oss.

I över 40 år har vi hjälpt svenska folket att skapa uteplatserna som de drömt om. Under den tiden har vi lärt oss att alltid erbjuda riktigt bra produkter som våra kunder kan vara nöjda med i flera år efter köp. Beställ dina nya cafestolar från Hulténs redan idag.