Soffor

Läs mer

Få personlig service

Svårt att välja och hitta rätt produkter till ert projekt? Kontakta då oss och få råd samt tips på vilka produkter som kan lämpa sig för ert projekt. Med snart 40 år i branschen har vi kunskap och lång erfarenhet som kan hjälpa er vidare.

Kontakta oss >

Utesoffa för härlig avkoppling

En snygg utesoffa är en perfekt trädgårdsmöbel för avkoppling under vår- och sommarhalvåret. Trädgårdssoffor bidrar ofta till en härlig och avslappnad yta i din trädgård. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av soffor och loungesoffor. Här kan du hitta 2-sitssoffor, 3-sitssoffor, stora soffor, loungesoffa och mycket mer. Materialet som används i våra trädgårdssoffor är ofta teak, aluminium eller konstrotting då dessa är perfekta för utomhusbruk. Våra utesoffor håller både god kvalitet och god komfort. Detta gör att du kan ha trädgårdssoffan i många år framöver. 

Överdrag till soffa

Det kan ofta vara svårt att förvara utesoffor då den ofta är stor och svår att få in i garaget eller förrådet. Ett smidigt sätt att lösa detta på är att köpa överdrag till soffa. Ett möbelöverdrag till soffan gör att du slipper ta in den på vintern samtidigt som du skyddar soffan och därmed förlänger livslängden på den. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av just möbelskydd och hjälper dig gärna att hitta rätt skydd för din utemöbel.