Soffgrupper

Läs mer

Få personlig service

Svårt att välja och hitta rätt produkter till ert projekt? Kontakta då oss och få råd samt tips på vilka produkter som kan lämpa sig för ert projekt. Med snart 40 år i branschen har vi kunskap och lång erfarenhet som kan hjälpa er vidare.

Kontakta oss >

Snygga soffgrupper till uteplatsen

En soffgrupp eller loungemöbel på uteplatsen bidrar ofta till många härliga dagar utomhus! Med våra utomhusgrupper och loungemöbler har du stor valmöjlighet att hitta en soffgrupp i rätt mått. Vi säljer loungemöbler i alla stolekar - nätta till balkongen och stora byggbara som fyller ut vilken trädgård som helst! 

För att göra det enklare för dig att hitta soffgruppen som passar dig har vi ett stort sortiment av utemöbler och loungemöbler i konstrotting, teak, stål, aluminium och mycket mer! Förutom loungegrupper hittar du även ett stort sortiment av matgrupper hos oss.

 

Utegrupper för alla ytor

Vare sig du ska köpa balkongmöbler, en grupp till uterummet eller till altanen så kan du hitta det hos oss. Vi erbjuder ett stort sortiment av soffgrupper för stora såväl som små ytor. 

Du kan även kombinera ihop din soffgrupp och välja om du vill ha fåtölj, soffa eller en praktisk hörnsoffa. Vi erbjuder även ett stort sortiment av dynor till soffgruppen och konstrottinggrupper. Inspireras av soffgrupper hos Hulténs.

 

Ledande varumärken i tidlös design 

Våra fantastiska soffgrupper är gjorda med de finaste materialen och garanterar högsta komfort i flera år. Du hittar något som passar dig med våra många material alternativ och vackra färger för att få ut det mesta av din uteplats och koppla av i komfort med familj och vänner. 

Se soffgrupper från några av de mest populära varumärken och producenter som exempelvis:

  • Hillerstorp
  • Brafab
  • Cane-Line
  • Skargaarden
  • Houe
  • DEDON

 

Många människor använder sina trädgårdar och balkonger mer än någonsin. Oavsett om det är långa eftermiddagar ute i solen med en härlig bok, eller mysiga sommarkvällar med familj och vänner är soffgrupper är det perfekta stället att koppla av i ultimat komfort.

 

Snygga soffgrupper i rotting

På Hulténs hittar du vackra soffgrupper i snygg rotting och konstrotting. De är lätta och snygga och är de perfekta tillskottet för alla trädgårdar eller vinterträdgårdar. Om du letar efter en flexibel och slitstark men ändå snygg och bekväm typ av möbler ska du kolla in det breda utbudet av rotting soffgrupper i det stora sortimentet.

 

En soffgrupp för alla 

Här på Hulténs älskar vi att vara utomhus och är specialister på att mysa ute och har den perfekta soffgruppen för alla olika behov och preferenser. Från små 4-sits soffgrupper i modern design till traditionella och mysiga soffgrupper i tidlös design som skapar ett avslappnande lounge område.

Många soffgrupper är huvudsakligen gjorda av material som är mer eller mindre underhållsfria men det är alltid bra att sköta om sina möbler utomhus. Ta en titt på de praktiska möbelskydd och underhållsprodukter för att förlänga sin soffgrupps livstid. 

Här hittar du alltid ett stort utbud av soffgrupper i en mängd olika prisnivåer, så du kan vara säker på att vi har rätt soffgrupp för dig.

 

Köp din soffgrupp här på Hulténs 

Invig sommaren på bästa sätt med en helt ny soffgrupp till uteplatsen och säkra flera underbara sommardagar och kvällar med familj och vänner, då förgyller man sommaren tillsammans.