Loungemöbler

Loungemöbler för en avslappnad utomhusmiljö

Loungemöbler på uteplatsen bidrar ofta till många underbara dagar utomhus. Med våra loungemöbler har du ett utmärkt sortiment för att hitta en soffgrupp i rätt storlek. Vi säljer loungemöbler i alla stilar - nätta till balkongen och stora soffor som fyller ut vilken trädgård som helst. För att göra det enklare för dig att hitta loungemöblerna som passar dig har vi ett stort sortiment av utemöbler i konstrotting, teak, stål, aluminium och mycket mer. Förutom loungemöbler hittar du även ett stort sortiment av matgrupper hos oss.

Här hittar du bland annat:

  • Hörnsoffor
  • Loungegrupper
  • Soffgrupper
  • Daybeds

 

Och mycket mer i flera olika färger och material som passar till alla olika stilar och behov.

Våra vardagsrum har nu utökats till att också omfatta uterum och trädgården. Det breda utbudet i vår kollektion inspirerar dig att forma en unik stil för din egna uteplats. Oavsett vilket rum eller plats du vill dekorera, tror vi att vi har de bästa loungemöbler för din trädgård, balkong eller utomhusområde.

 

Loungemöbler till de varma säsongerna

När våren och sommaren närmar sig blir vädret varmare och det är dags att ta hand om trädgården och terrassen. Med loungemöbler finns det gott om möjligheter att njuta av det goda vädret och slappna av på terrassen. På Hulténs har vi ett brett utbud av olika typer och modeller för alla smaker. 

I vårt sortiment hittar du allt från hörnsoffor, solstolar och daybeds till soffgrupper med soffor med 2 och 3 platser. Vi har också ett spännande urval av matplatser. Våra många loungemöbler finns i olika material och färger. Så du kan hitta precis vad som passar ditt hem. 

Om du vill ha ett nordiskt utseende kan du välja loungemöbler i naturliga material. Om uttrycket ska vara mer romantiskt hittar du också klassiska möbler här. Om det inte passar din stil heller kommer du lyckligtvis också att hitta ett stort urval av svarta loungemöbler som kan ge en modern och minimalistisk touch på din terrass.

 

Så här väljer du loungemöbler

Om du älskar att vara i trädgården och koppla av ute är loungemöbler det perfekta valet av trädgårdsmöbler. Med loungemöbler kan du skapa en liten oas på terrassen för avkoppling och mysighet. De snygga möblerna med mjuka kuddar bidrar till en härlig sommar atmosfär. 

Om du vill skapa den perfekta lounge platsen kan du omge dig med vackra växter i krukor i olika höjder för att skapa dynamik och kontrast till de låga loungemöblerna. Det blir också väldigt mysigt med mjuka kuddar och filtar i färger som blått, grått och sandfärgat för att skapa associering till hav och strand. 

Om du vill ha lite mer färg kan du med fördel bryta utseendet med en matta eller en enda kudde i en kontrast färg som gul, orange eller röd. Betona hela stilen genom att hänga upp en mysig ljuskedja, eller placera vackra lyktor på bordet och runt terrassen.

 

Sommarmöbler som förgyller sommaren

I vårt stora sortiment av sommarmöbler finns en möbelgrupp för alla. Vare sig du är ute efter en loungesoffa, hörnsoffa eller solsäng hoppas vi att du hittar vad du söker i vårt utbud av utemöbler. På Hulténs finner du även dynor till trädgårdsmöbler, vilket kan ge dina befintliga utemöbler ett rejält lyft. Inspireras av härliga utemöbler för loungen på Hulténs.

Vi har lång erfarenhet inom branschen och är stolta över vårt sortiment. Det betyder att du hittar de allra bästa och noggrant utvalda loungemöblerna hos oss. På Hulténs förstår vi att sommarperioden för många är den bästa tiden på hela året. Här samlas energi för resten av året. Därför är det också bra att dekorera din trädgård eller terrass och gör de mysig, så du gör det till din favoritplatsen att vara på under sommaren. 

På den här sidan kan du få inspiration att dekorera ett vackert vardagsrum på ditt utomhusområde, vilket garanterat leder till många mysiga stunder i sommarsolen tillbringat med dina nära och kära. Kvaliteten är hög och vi garanterar att dessa möbler är köp som kommer att skapa stor glädje i hemmet och bland era gäster. 

På Hulténs är alla möbler noggrant utvalda och alla tillverkare har ett väldigt högt kvalitetsnivå, så att du känner dig trygg under hela köpet. Se hela sortimentet av våra loungemöbler här.

 

Ta hand om dina loungemöbler

Om du vill ta hand om dina utemöbler är det en bra idé att förvara kuddarna i en dynbox när väderprognosen förutspår regn. Även om loungemöbler ofta impregneras så att de är vattenavvisande, kan de fortfarande bli fuktiga när det regnar. Om du inte har en täckt terrass kan du lyckligtvis få smarta överdrag till loungemöblerna så att de skyddas från vind och väder på dåliga dagar. Oavsett om du har en täckt terrass eller inte, finns det gott om möjligheter att hitta de loungemöbler som du letar efter i vårt stora sortiment.

 

Förverkliga dina lounge drömmar här

Oavsett hur ditt drömscenario för utformningen av ditt nya loungehörn i trädgården eller på balkongen ser ut så har vi på Hulténs ett urval av loungemöbler som kan göra drömmen till verklighet. Våra loungemöbler, liksom matplatserna och kompletta möbelset säkerställer optimal komfort och avkoppling. Utemöbler och speciellt loungemöbler passar perfekt för stressavlastning, eftersom möblerna ger en bekväm och bra sittkomfort. Möblerna finns också som en smart dubbelt soffor perfekt till par, enkla stolar med praktisk puff och loungeset i stilrena och naturnära sommarfärger. 

Loungemöbler