Komplettera med

Specifikationer

Märke Torkelson
Material Ek; Metall
Bredd 95 cm
Längd 210 cm
Höjd 75 cm
Lev.art nummer 1910005

Specifikationer

Märke Torkelson
Material Ek; Metall
Bredd 95 cm
Längd 210 cm
Höjd 75 cm
Lev.art nummer 1910005

Beskrivning

Exxet matbord från Torkelson med bordsskiva i massiv vildek och ben i pulverlackerad svart metall. Bordet kan förlängas med tilläggsskivor som köps till separat. Exxet bord finns med tre olika ben.

Till bordsskivan har Torkelson tillåtit en större variation av färger, kvistar och beroende på årstiden så kan sprickor förekomma. Detta ger bordet sin unika karaktär och naturliga inslag i ytan.

Recensioner

Varumärke

Möbler i Skandinavisk design

Torkelson är ett av Sveriges äldsta möbelföretag och ligger i Skånes Fagerhult. De har sedan starten på 1950-talet levererat kvalitetsmöbler med genomtänkt design, hållbara och slitstarka material till hem runtom i Skandinavien. Detta är en tradition som Torkelson är mycket stolta över och vårdar denna genom att fortsätta att leverera möbler med fokus på hållbarhet och slitstarka material samt att ständigt hålla fast vid de höga krav som de alltid har haft på sina produkter.

 

Möbler för hemmet

Vi på Hulténs är glada över att vara återförsäljare till Torkelson som erbjuder våra kunder ett varierat utbud av heminredning till överkomliga priser. I deras sortiment finner vi matgrupper, hallmöbler, stolar, soffbord, skänkar, vitrinskåp samt mediabänkar och Tv-bänkar. Med ledord som modernt, klassiskt och ungdomligt är Torkelson ett självklart val för den inredningsmedvetna konsumenten. En given del av Torkelsons arbete är att ständigt arbeta med ett uppdaterat sortiment som svarar upp mot marknadens krav på förändringar och förbättringar.

 

Med sin starka trätradition har massivt trä alltid stått i centrum för Torkelsons möbler och då framför allt den massiva eken som fortfarande är ett starkt signum för deras möbler.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 8 312,00 kr