Hållbar leasing

Som en trovärdig aktör värnar vi om att våra kunder ska få det allra bästa oavsett deras förutsättningar. Vi vill erbjuda leasing av utemöbler på ett enkelt sätt. När leasingperioden är över vill vi erbjuda möblerna till ett lägre pris eller återförsälja dem till någon annan.

Vi hjälper er att finansiera ert projekt

Vi erbjuder företagsleasing som en bekväm och flexibel lösning för din verksamhet. Kontakta oss idag för att inleda en diskussion om leasingalternativ och betalningsplaner som passar din företagsbudget. Du når oss enkelt genom att skicka ett mail till sales@hultens.se, eller ringa 046 - 25 02 52.

Få personlig service

Svårt att välja och hitta rätt produkter till ert projekt? Kontakta då oss och få råd samt tips på vilka produkter som kan lämpa sig för ert projekt. Med snart 40 år i branschen har vi kunskap och lång erfarenhet som kan hjälpa er vidare.

Kontakta oss

Leasing via Svea Ekonomi

Med leasing via Svea Ekonomi får du möjlighet att komma igång snabbt med ert projekt. Efter leasingtidens slut får du ett erbjudande om att lösa avtalet till ett förutbestämt restvärde. Vi på Hulténs erbjuder en lösning för leasing tillsammans med Svea Ekonomi.

Läs mer om leasing hos Svea.se