Torkelson

Narvik Avställningsbord

6 760 kr
Exkl. moms
Mer info
Beställningsvara: Skickas inom 15-20 arbetsdagar

Leasing från 125 kr/månad. Läs mer

Beskrivning

Narvik Avställningsbordet från Torkelson. Benen är i pulverlackad svart metall. Bordet är i massiv vildek på en träfiberskiva med helmassiva kanter runt om. På detta bord tillåter Torkelson en större variation av färger, kvistar och beroende på årstiden så kan sprickor förekomma. Detta ger bordet unik karaktär och naturliga inslag i ytan.

Varumärke

Möbler i Skandinavisk design

Torkelson är ett av Sveriges äldsta möbelföretag och ligger i Skånes Fagerhult. De har sedan starten på 1950-talet levererat kvalitetsmöbler med genomtänkt design, hållbara och slitstarka material till hem runtom i Skandinavien. Detta är en tradition som Torkelson är mycket stolta över och vårdar denna genom att fortsätta att leverera möbler med fokus på hållbarhet och slitstarka material samt att ständigt hålla fast vid de höga krav som de alltid har haft på sina produkter.

 

Möbler för hemmet

Vi på Hulténs är glada över att vara återförsäljare till Torkelson som erbjuder våra kunder ett varierat utbud av heminredning till överkomliga priser. I deras sortiment finner vi matgrupper, hallmöbler, stolar, soffbord, skänkar, vitrinskåp samt mediabänkar och Tv-bänkar. Med ledord som modernt, klassiskt och ungdomligt är Torkelson ett självklart val för den inredningsmedvetna konsumenten. En given del av Torkelsons arbete är att ständigt arbeta med ett uppdaterat sortiment som svarar upp mot marknadens krav på förändringar och förbättringar.

 

Med sin starka trätradition har massivt trä alltid stått i centrum för Torkelsons möbler och då framför allt den massiva eken som fortfarande är ett starkt signum för deras möbler.

Egenskaper

EAN 2000017600017
Färg Ek
Leverantörens Artikelnummer 1760001
Produkttyp Skänk för inomhusbruk
Material Ek; Metall
Bredd 40
Höjd 80
Längd 130