Möbler & Inredning

Hos oss hittar du riktigt snygga möbler med bra kvalitet. Stora stilrena konferensbord tillsammans med snygga kontorsstolar och inredningsdetaljer skapar en trivsam miljö.

Till möbler och inredning >

Få personlig service

Svårt att välja och hitta rätt produkter till ert projekt? Kontakta då oss och få råd samt tips på vilka produkter som kan lämpa sig för ert projekt. Med snart 40 år i branschen har vi kunskap och lång erfarenhet som kan hjälpa er vidare.

Kontakta oss

BÄSTSÄLJARE

Möbler och inredning

Vi är här för att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om kontoret. Så oavsett om du fantiserar om en ny kontorslayout eller ett nytt bord i vardagsrummet som inte lutar när du lutar dig på det, så hjälper vi dig att nå dit. Ta en titt på vårt utbud här på Hulténs och ta sedan kontakt med oss för att berätta hur vi kan hjälpa dig att förverkliga din vision.

Dina möbler och din rumsdesign ska vara flytande och flexibel - anpassningsbara till regelbundna förändringar och verkliga behov. Våra distributörer tillhandahåller produkter med flera funktioner, så att du kan utnyttja varje centimeter i ditt utrymme på bästa sätt. Vårt team är engagerat i att ge dig den tillverkare som passar dig bäst utifrån dina stilpreferenser och din budget.

 

Möbler och inredning som inspirerar

Det är där du ställer ditt kaffe och din hög med papper som du ska gräva igenom i början av varje dag. Det är också där du låter tankarna vandra när du hittar kreativa idéer för nästa presentation. Det kan vara där du tar din lunchpaus eller läser en bra bok. Poängen är att det är vid ett bra skrivbord eller bord som bra arbete utförs. Det är därför vi samarbetar med partners som erbjuder dig dussintals olika sätt att samarbeta, sitta eller stå på jobbet.

 

Skillnaden finns i detaljerna

Det är lätt att glömma hur många tillbehör du använder i din dagliga verksamhet. Vi erbjuder tilläggsprodukter som gör ditt utrymme vackrare, ökar produktiviteten eller låter dig återvinna alla extra papper som du inte gärna vill lägga i papperskorgen.

 • Konstverk
 • Fotstöd
 • Persienner och draperier
 • Mattor
 • Kuddar
 • Belysning
 • Utomhusmöbler

 

Bekväma möbler och inredning för företaget

Bra sittplatser är kanske inte det första man tänker på, det vill säga, tills det inte finns några. Då är bristen på sittplatser eller obekväma stolar det enda man tänker på. Lyckligtvis kan vi erbjuda dig en mängd olika typer av sittmöbler som kombinerar stil med mångsidighet och komfort så att du kan arbeta, lära, läka och leka i en smärtfri miljö.

 • Stolar för kontor och företagsinredning
 • Gäststolar och pallar
 • Loungestolar och fåtöljer
 • Soffor och schäslonger

 

Organisering och säkerhet

Rätt typ av förvaring är avgörande för att hålla ofta behövda föremål tillgängliga och högsäkerhetsartiklar säkra. Våra partnerskap gör det möjligt för oss att erbjuda dig en rad förvaringsenheter från marknadens ledande leverantörer. Dina föremål kommer hållas skyddade, organiserade och inom eller utom räckhåll efter behov.

 • Bokhyllor och arkivering
 • Förvaring av media
 • Garderober
 • Skåp

 

Möbler och inredning som ger tid för paus

Du har ingen klocka längre som säger att det är dags att gå ut på lekplatsen, men någon form av "rast" bör ändå ingå i din arbetsdag. Att ta pauser är bra för att öka hjärnans kraft och företagets moral. Visst låter det bra? Låt oss då utrusta dina utrymmen, lobbys eller andra rum med verktyg som gör det möjligt för ditt team att vila och slappna av, så att de kan gå tillbaka till jobbet utvilade och redo att ta sig an nästa steg.

 

Möbler i väntrummet - gör ett bra första intryck

Möbler för väntrummet kan finnas i både moderna och traditionella stilar så att du kan matcha dina lobbysittplatser och skåpmöbler med resten av kontoret. Väntrumsmöbler och fåtöljer med ett modernt utseende finns i en rad olika färger så att du kan få exakt den färgpalett du vill ha. Stolar finns till och med tillgängliga med staplingsmöjligheter för att göra det så enkelt som möjligt att städa upp ditt väntrum i slutet av kvällen!

Möblerna för receptionen i vårt sortiment kommer från topprankade varumärken. All vår inredning har en exklusiv design som dessutom är väldigt slitstarka. Därför är de perfekta för rum och utrymmen med mycket gäster.

 

Möbler och inredning för barer och restauranger

Letar du efter bar- eller restaurangmöbler? Hos Hulténs hittar du allt på ett och samma ställe. Vi har allt från restaurangstolar och vagnar till trådhyllor och alla möjliga typer av utemöbler till uteserveringar. Era gästers upplevelse påverkas stort av inredningen av era lokaler. För att skapa den bästa upplevelsen är det viktigt att tänka på helheten och vilken känsla du vill att ett rum ska utstråla.

Om du inte hittar det du letar efter, eller behöver hjälp med att avgöra vilka produkter som passar bäst för dina behov kan du ta kontakt med vår hjälpsamma och vänliga kundtjänst, så hjälper vi dig gärna!

 

Hur väljer man bäst möbler

Att välja inredning för ett företag beror självklart på vilken typ av företag man tänker handla till. För många typer, som exempelvis restauranger eller caféer, är det viktigt att man tänker på att inredningen ska få en gäst att både känna sig välkommen och vilja komma tillbaka gång på gång. Därför är det viktigt att man också väljer möbler där gäster kan sitta bekvämt. Ett tips är att erbjuda gäster en uteservering med snygga utemöbler under varma sommardagar.

Även i lounger och receptioner är det viktigt att man tänker på att inreda på en inbjudande sätt. Här kan det vara en god idé att inreda med favoriter som bekväma soffor och fåtöljer. Man kan med fördel mjuka upp rummet med mattor. Glöm inte heller lösningar för förvaring.

 

Köp era möbler online hos oss

Hulténs erbjuder moderna kommersiella möbler för kontor, hotell, restauranger och andra utrymmen. Vår unika blandning av modern och tidlös design från ledande varumärken ger en exklusiv look, men levererar även kvalitet som klarar av intensiv användning. Hulténs kommersiella möbler består av specifika produkter från vårt sortiment som är tillräckligt hållbara för kommersiell användning.

Handla möbler online eller besök vår butik i Staffanstorp. Oavsett hur du handlar kommer du uppskatta våra korta leveranstider. Har du några frågor eller funderingar kring vårt sortiment är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du kan enkelt nå oss genom att ringa 046-250 252 eller skicka e-post till support@hultens.se. Hos vår kundtjänst hittar du experter på allt vad gäller möbler och inredning som kan ge dig all den information du behöver.

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missar våra senaste nyheter. Du kan även följa oss på både facebook och instagram för att få mer inspiration.