OFFENTLIG MILJÖ

Vi har ett stort utbud av utemöbler för offentliga miljöer. Våra möbler har en stor variation när det gäller dess design, men kvalitén är den samma. Hos oss hittar du möblemang som håller över en lång tid framöver.

Till bänkar och soffor >

Få personlig service

Svårt att välja och hitta rätt produkter till ert projekt? Kontakta då oss och få råd samt tips på vilka produkter som kan lämpa sig för ert projekt. Med snart 40 år i branschen har vi kunskap och lång erfarenhet som kan hjälpa er vidare.

Kontakta oss

BÄSTSÄLJARE

Utemöbler offentlig miljö

 

För att skapa en trivsam uteplats, uteservering eller park behöver du bland annat ha bekväma och snygga utemöbler. Utemöbler i offentlig miljö behöver dessutom vara extra slitstarka för att hålla länge. Skapa en trivsam miljö med möbler och förvandla din park, trädgård eller terrass till en naturlig mötesplats för både stora och små.

Här hos Hulténs kan du hitta allt från lyxiga loungegrupper till praktiska stolar som går att stapla på höjden. Förutom att vara hållbara och slitstarka är våra produkter även underhållsfria så att de kan placeras i offentliga miljöer där du inte kan ta hand om dem varje dag. 

 

Utemöbler i offentlig miljö för företaget

Du som driver restaurang eller café med uteservering behöver hållbara och slitstarka utemöbler som dessutom ser bra ut. Det är självklart viktigt att skapa en härlig miljö på din uteservering och att ha riktigt bekväma utemöbler gör att dina gäster trivs och gärna stannar kvar längre och tar en extra kopp kaffe eller beställer dessert.

Snygga utemöbler som håller länge är även viktiga för andra sorters företag än restauranger och caféer. I parker, på bostadsrättsföreningens grillplats eller på företagets uteterrass behöver du också ha hållbara möbler som både är bekväma och snygga. Har ni en takterass på kontoret kan det vara smart att investera i ett parasoll som kan vara praktiskt både på soliga och regniga dagar. Hos Hulténs kan du både köpa och leasa dina utemöbler för offentlig miljö, Läs mer om leasing här.

 

Olika möbler för offentlig miljö

Vi har ett brett sortiment av praktiska, slitstarka och snygga möbler för offentlig miljö. Som en av marknadens ledande återförsäljare av utemöbler kan vi erbjuda ett utbud av högkvalitativa produkter från några av de ledande tillverkarna av möbler för offentlig miljö. Välj bland hundratals möbler i följande kategorier:

 • Loungegrupper
 • Stolar
 • Bord
 • Soffor
 • Parasoll
 • Parasollfötter
 • Hängmattor

 

Vi har ett noga utvalt sortiment i många olika material och färger, så att du kan skapa just den utemiljö du är ute efter. Olika situationer har olika behov och vi har försökt att sätta ihop ett sortiment som ger dig många valmöjligheter när du ska välja utemöbler till din offentliga uteplats, park eller uteservering. Om du behöver inspiration kan du alltid kika på vår inspirationssida där du hittar många smarta och praktiska idéer om hur olika utemöbler kan kombineras för att skapa en härlig utemiljö.

Utemöbler för offentlig miljö från ledande varumärken

Hos oss hittar du ett brett utbud av utemöbler i olika färger, material och utföranden. Våra möbler kommer dessutom från några av marknadens mest väletablerade och högkvalitativa varumärken. Vare sig du är ute efter stolar och bor till grillplatsen eller loungemöbler till uteserveringen kan du välja mellan fantastiska produkter från bland annat följande varumärken:

 • Brafab
 • Hillerstorp
 • Dedon
 • Cane-Line
 • Skargaarden
 • Artwood
 • Sika Design
 • Grythyttan
 • Fri Form

 

Genom att samarbeta med välkända varumärken som tillverkar några av de bästa utemöblerna för offentlig miljö kan vi erbjuda ett utbud som både har hög kvalitet, möbler med lång hållbarhet samt ett sortiment med många valmöjligheter. 

 

Konstrotting, stål och furu – möbler för offentlig miljö i olika material

De bästa utemöblerna har en välbalanserad kombination av viktiga egenskaper som gör de perfekta för utomhusbruk i offentlig miljö. Möblerna ska helst vara lätta att underhålla, vara slitstarka och dessutom se bra ut. Idag används flera olika material som grund när man tillverkar hållbara kvalitetsmöbler för utomhusbruk. 

Konstrotting, stål och furu är några av de vanligare materialen men vi har även produkter i aluminium, teak och keramik. Välj det material som kommer att passa bäst för ditt behov och sätt ihop en möbelgrupp eller matplats som matchar med befintliga möbler eller dekoration. Alla våra utemöbler är designade för att hålla länge och du kan därför välja det material du tycker ser snyggast ut.

 

Hitta dina utemöbler för offentlig miljö hos Hulténs

Hulténs har i över 40 år hjälpt svenskar att förgylla sin uteplats, terrass och altan med högkvalitativa utemöbler från marknadens ledande varumärken. Nu har vi även ett sortiment för företag och erbjuder smidiga lösningar för både leasing och finansiering vid köp. Vi har alltid trott på idén om att livet är bättre när man får vara utomhus och nu kan även företag, restauranger eller bostadsrättsföreningar få en bättre utemiljö med våra fantastiska utemöbler.


Har du några frågor om våra produkter, finansiering eller andra funderingar? Kontakta gärna vår kundtjänst som står redo att hjälpa dig med allt du kan tänkas behöva. Vill du sätta ihop din egen välmatchande möbelgrupp kan du alltid välja ett specifikt varumärke och kombinera de möbler du vill ha. Med Hulténs kan du skapa en trivsam och bekväm plats i offentlig miljö eller på privat mark med några av de bästa utemöblerna på marknaden. Kontakta oss idag för att beställa möbler till företagets uteplats.