Furninova

Petito Divansoffa

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
26 192 kr
Exkl. moms

Leasing från Svea Läs mer

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Furninova
Färg Taupe
Produkttyp Soffa för inomhusbruk
Bredd 260 cm
Djup 188 cm
Höjd 82 cm

Beskrivning

Med sitt unika utseende och utbytbara klädsel ger Petito dig möjligheten att anpassa soffan efter säsong, rum eller bara för bekvämlighetens skull. Det är som att ha flera soffor i en!

Oavsett om du vill skapa en avslappnad och inbjudande atmosfär eller addera en touch av bohemisk elegans till ditt hem, är Petito den perfekta valet. Med sina enkla linjer och möjlighet att ändra utseende efter behov, är Petito en soffa som passar i alla rum och tillfällen.

Komfort Sits: Kallskum med fjädertopp. Rygg: Mix av fjäder och bollfiber.

Recensioner

Varumärke

Furninova är en symbol för uttrycksfullhet och personlighet. Varje möbel de skapar bär med sig en unik karaktär och en känsla av att vara skräddarsydd för dig. Deras designers och hantverkare är mästare inom sitt område och använder sin kreativitet och expertis för att forma möbler som både inspirerar och överraskar.

Furninova strävar alltid efter att vara i framkant av trender och stilar, samtidigt som vi sätter stor vikt vid att skapa möbler som är tidlösa och hållbara. Deras kollektioner är en kombination av skandinavisk minimalism och global inspiration, vilket ger möbler som passar perfekt in i alla typer av interiörer.

Furninova erbjuder inte bara vackra möbler, de erbjuder en livsstil. Varje stol, soffa och bord är utformade för att förvandla ditt hem till en plats där du kan uttrycka din personlighet och skapa minnesvärda stunder. Deras mål är att ge dig den ultimata komforten och ge ditt hem en touch av lyx och elegans.

När du väljer Furninova väljer du inte bara möbler, du väljer en upplevelse. 

Frågor & Svar

Specifikationer

Märke Furninova
Färg Taupe
Produkttyp Soffa för inomhusbruk
Bredd 260 cm
Djup 188 cm
Höjd 82 cm