Fällstolar

Praktiska fällstolar för flera tillfällen

En fällstol, eller klappstol, är ett måste i varje hushåll. När släkten kommer på middag behövs det alltid extra sittplatser. Då är det väldigt praktiskt med en klappstol eller fällstol som enkelt kan tas fram vid dessa tillfällen.

En fällstol kräver nästan ingen utrymme så du kan förvara den i princip var som helst. På Hulténs har vi stabila fällstolar i material som teak, aluminium, trä och ek. Vi har klassiska modeller som bryggeristolen från Grythyttan och även mer moderna varianter som Leone i aluminium, från Brafab.

Hitta den perfekta fällstolen

Fällstolen är även perfekt att ha på balkongen. Klappstolar har alla egenskaper en balkongstol behöver. Den är smidig, bekväm och lätt att använda och fälla ihop. Alltså perfekt för små utrymmen som balkonger.

Det kan ibland behövas en stolsdyna för att sitta extra bekvämt på en klappstol. Dessa hittar du under vår kategori sittdynor. Låt dig inspireras av våra många olika klappstolar och köp en redan idag.

Stort sortiment med snygga varumärken

När du handlar på Hulténs kan du hitta ett brett urval av utemöbler från kända och snygga varumärken och tillverkare. Du kan vara säker på att du hittar något som faller dig i smaken i vårt stora sortiment av fällstolar. Här kan du hitta fina stolar från exempelvis:

● Brafab

● Grythyttan

● Skargaarden

● Cane-Line

● Skagerak

● Hillerstorp

Vi har flera snygga modeller och populära möbelserier. Du hittar också flera olika material och färger att välja mellan så att du hittar de fällstolarna som passar just din inredningsstil. Mixa och matcha olika färger och material för en mer organisk känsla. Med det stora urvalet här kan du själv välja hur du vill inreda och vilken fällstol som passar dig bäst.

Fällstolen är förmodligen den mest praktiska möbeln

Oavsett om din uteplats är en liten balkong eller en större trädgård så kan du alltid dra nytta av en mängd smarta fördelar när du har en fällstol. Om du har ont om utrymme kan du fälla ihop dina fällstolar och ställa dem upp mot en tom vägg när de inte används. Du kan också förvara dem i en dynbox tillsammans med dina stolsdynor på vintern. Vi har snygga fällstolar i flera färger som t.ex.:

● Svart

● Grå

● Vit

Välj stolar i en färg som passar dig och din uteplats. Du kan sortera och filtrera här på sidan så att du endast ser de kategorier av möbler som du vill.

Om du har gott om plats kan en fällstol ge större flexibilitet på uteplatsen. Om du till exempel får flera gäster är det smart att ha ett förråd med extra sittplatser, men du kanske inte vill ha dem ute året om. Då är fällstolen den perfekta lösningen - du kan plocka fram dem när det behövs och packa ner dem när du vill ha mer plats för yoga på altanen eller mer plats för barnen att springa och leka.

Fällbara bord som matchar med dina stolar

Om du är ute efter ett set med fällbara stolar och matbord har du kommit till rätt plats . På Hulténs kan du hitta flera snygga möbler som passar perfekt ihop och är praktiska för flera tillfällen. Med ett fällbord och flera fällstolar kan du enkelt plocka fram en extra matplats på uteplatsen när det behövs. Perfekt för mysiga stund för hela familjen.

Du kan också använda ditt fällbord som ett extra bord under fester eller släktmiddagar. Välj ditt nya fällbord i färger som svart, vit eller grå.

Smarta fällstolar till uteplatsen

Letar du efter fällstolar till en campingsemester? I så fall har vi ett brett sortiment med campingmöbler som passar. Titta till exempel bland våra campingbord och andra praktiska möbler som passar bra ihop med dina klappstolar. På Hulténs älskar vi allt som har med friluft och uteliv att göra och vi tycker att det ska vara behagligt att njuta av din tid utomhus. Därför kan du alltid hitta smarta och snygga utemöbler hos oss.

För att skydda din fällstol och ditt matbord bör du köpa ett praktiskt möbelskydd för matgrupper. Vi har modeller som passar just dina möbler. Möbelskyddet gör att möblerna håller sig fina mycket längre och kräver därför också mindre underhåll från din sida.

Köp din nya fällstol här idag

Ta en titt bland vårt urval av fällstolar här på Hulténs och hitta en stol som passar just dig och ditt behov. Vi är helt säkra på att vi har en snygg fällstol som faller dig i smaken både när det gäller färg, material och stil. Du kan antingen se hela sortimentet eller välja den kategori du är intresserad av. Du är alltid välkommen att kontakta oss för mer information om våra produkter och kategorier här på Hulténs.

Fällstolar
  • Nyhet
  • Nyhet
  • Nyhet
  • Nyhet
  • Nyhet
  • Nyhet