AEROCOVER - VATTENTÄTT MÖBELÖVERDRAG I PREMIUMKVALITÈ

Ett möbelskydd är ett perfekt tillbehör för att skydda dina utemöbler från regn, snö, blåst och andra dåliga väderförhållanden. När du skyddar dina utemöbler förlänger du samtidigt livslängden i materialet, vare sig det är konstrottingmöbler, teakmöbler, aluminiummöbler eller någon annan typ av utemöbel. AeroCover är ett smart val av möbelskydd.

STARKT OCH FÄRGBESTÄNDIGT

Möbelskyddet är tillverkat av slitstarkt lättviktspolyester. Polyestern är enkel att hantera och tar liten plats när den inte används. Skyddet är tillverkat i AeroCover Solution Dyed - detta innebär att tyget är genomfärgat. Denna process gör att det tar tid innan skyddet bleknar.

PERFEKT PASSFORM PÅ MÖBELSKYDD

AeroCover har en smart lösning för att få möbelskyddet att passa så bra som möjligt. I nedre kant av möbelskyddet sitter två dragskor med en låsning. Detta gör att du kan anpassa möbelskyddet just för din utemöbel. Det finns även en ögla som enkelt fästs runt ett bordsben eller stolsben.

Rektangulära möbelsskydd till bord eller soffor

ANDNINGEN ÄR VIKTIG

Att temperaturen förändras och kondens uppstår är oundvikligt. AeroCovers möbelskydd har ett membran som andas. Detta innebär kortfattat att membranet låter kondensen komma ut ur möbelskyddet samtidigt som de förhindrar vatten, damm och smuts från att komma in. Det innebär i sin tur att membranet förhindrar mögel från att uppstå.

Möbelskydd till hörnsoffor

Möbelskydd till matgrupper och soffgrupper

Runda möbelskydd

Möbelskydd till stapelbara stolar

Möbelskydd till solsängar

Aerocover parasollskydd

AeroCover parasollskydd till frihängande parasoll

AeroCover dynväskor

AeroCover grillskydd

Övriga möbelskydd från AeroCover

Tillbehör till möbelskydden

Se alla möbelskydd från AeroCover

På vår varumärkessida för AeroCover hittar du alla deras möbelskydd och produkter.

Alla AeroCover produkter >

Hittade du inte rätt storlek?

Om du inte hittade rätt storlek på möbelskydd från AeroCover rekommenderar vi att du besöker vår kategori över samtliga möbelskydd.

Till alla våra möbelskydd >