Beskrivning

Buggle Up saccosäck bygger på Fatboy's Original sittsäck, Skillnaden är att Buggle-Up enkelt kan ändras till en tvåsitssoffa med hjälp av det två tillhörande banden som går att justera.

Med Buggle Up skapar du enkelt din perfekta loungeplats inomhus, i trädgården eller uterummet. Buggle-Up outdoor är tillverkad av Sunbrella-tyg, ett UV- och färgbeständigt tyg som garanterar lång hållbarhet och färgäkthet.

  • Komfortabel saccosäck från Fatboy
  • Mjukt sunbrella tyg av hög kvalitet
  • UV- beständig med hög färgäkthet
  • Vattenavvisande - dock inte vattentät

Här visar vi Buggle Up Outdoor saccosäck i kolgrå.

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.

Prishistorik

Lägsta kampanjpris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan aktuell kampanj är 4 099,00 kr

Egenskaper

EAN 8719773013569
Färg Grå
Leverantörens Artikelnummer 100471
Produkttyp Sittsäck
Bredd 140
Höjd 140
Längd 190