Grilltillbehör

Läs mer

Få personlig service

Svårt att välja och hitta rätt produkter till ert projekt? Kontakta då oss och få råd samt tips på vilka produkter som kan lämpa sig för ert projekt. Med snart 40 år i branschen har vi kunskap och lång erfarenhet som kan hjälpa er vidare.

Kontakta oss >

MÖJLIGHETER I LÅNGA BANOR

Grillat är så mycket mer än bara hamburgare och korvar - det är en livsstil! Du kan tillaga vad som helst på din grill - bara du har rätt grilltillbehör och utrustning. Att grilla en hel kyckling på det roterande spettet eller att överraska familjen med grillad pizza är en bråkdel av vad du kan åstadkomma med rätt grilltillbehör vid grillen. Uppgradera din grill med rätt grilltillbehör och ditt grilläventyr kommer bli precis som du drömmer om! 

FRÅN BASTILLBEHÖR TILL AVANCERAD GRILLUTRUSTNING

Vi erbjuder ett brett sortiment av grilltillbehör från välkända varumärken som Weber och Napoleon. Det finns en hel uppsjö av grilltillbehör - från det allra viktigaste grilltillbehöret som gör grillningen busenkel, till utrustning som gör att rengöring och skötsel av grillen blir en lek. Våra grilltillbehör är utvecklade med fokus på funktionalitet, flexibilitet och för att ge dig vad som krävs för att bli en äkta grillhjälte!

ÅRET RUNT GRILLNING MED NÖDVÄNDIGA GRILLTILLBEHÖR

Fler och fler låter bli att ta in grillen över vintern och istället utforskar grillens alla möjligheter - året runt. Vi har ett stort sortiment av grillar och grilltillbehör som underlättar både förberedelser och grillningen så att du inte behöver lägga grillningen åt sidan under vinterhalvåret. 

Oavsett grillerfarenhet och grillmodell hoppas vi att du här ska få den inspiration du behöver för använda rätt grilltillbehör och för att ta din grillning till nästa nivå och kanske till och med gå med i klubben som året runt-grillare!