Fatboy

Tjoepke lampa anthracite

503 kr
Exkl. moms
Mer info
Fåtal kvar

Leasing från 9 kr/månad. Läs mer

Beskrivning

Fatboy Tjoepke är en uppladdningsbar bordslampa, rörlampa och ljus i ett. Perfekt för stark belysning, varmt dämpat ljus och en romantisk ljuseffekt, både inomhus och utomhus. Det är väldigt enkelt att sätta på och stänga av Tjoepke, allt du behöver göra är att vända den upp och ner. Sedan kan du själv bestämma om du vill satsa på stark belysning eller en levande ljuseffekt. Eftersom denna uppladdningsbara LED utomhuslampa är liten och lätt kan du ta den med dig vart du än går. Batteritiden är extremt lång och Tjoepke finns i ett brett utbud av coola färger. Det uppladdningsbara lysröret är extremt starkt och är vatten- och reptåligt. Perfekt för alla äventyr!

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.

Egenskaper

EAN 8719773028099
Färg Antracit
Leverantörens Artikelnummer 103714
Produkttyp Lampa
Material Polykarbonat
Bredd 6
Höjd 16,8
Längd Ø 6