Torkelson

Zion matbord Ø125-229 cm

11 432 kr
Exkl. moms
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
11 432 kr
Exkl. moms
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen

Leasing från 211 kr/månad. Läs mer

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Färg Ek
Material Ek
Diameter 125 cm
Lev.art nummer 230001

Beskrivning

Zion från Torkelson kombinerar en stilren design som smälter harmoniskt in i din inredning. Bordet är elegant vitt oljat och ger en ljus och luftig känsla i rummet.

Det förlängningsbara matbordet ger flexibilitet för olika sällskap och tillfällen. Med möjlighet att utöka det med upp till två iläggsskivor, varje med en längd på 52 centimeter, får bordet en oval form och anpassar sig efter dina behov. Att förlänga bordet är enkelt – dra isär bordsskivan och placera iläggsskivorna på plats. Det bästa är att iläggsskivorna ingår i priset, vilket ger dig både praktisk användning och mångsidighet.

Med sina 125 centimeter i diameter i ursprunglig form blir matbordet Zion en central och funktionell del av ditt hem, redo att rymma både intima middagar och större sammankomster. Skapa en elegant och flexibel matsal med matbordet Zion.

Recensioner

Varumärke

Möbler i Skandinavisk design

Torkelson är ett av Sveriges äldsta möbelföretag och ligger i Skånes Fagerhult. De har sedan starten på 1950-talet levererat kvalitetsmöbler med genomtänkt design, hållbara och slitstarka material till hem runtom i Skandinavien. Detta är en tradition som Torkelson är mycket stolta över och vårdar denna genom att fortsätta att leverera möbler med fokus på hållbarhet och slitstarka material samt att ständigt hålla fast vid de höga krav som de alltid har haft på sina produkter.

 

Möbler för hemmet

Vi på Hulténs är glada över att vara återförsäljare till Torkelson som erbjuder våra kunder ett varierat utbud av heminredning till överkomliga priser. I deras sortiment finner vi matgrupper, hallmöbler, stolar, soffbord, skänkar, vitrinskåp samt mediabänkar och Tv-bänkar. Med ledord som modernt, klassiskt och ungdomligt är Torkelson ett självklart val för den inredningsmedvetna konsumenten. En given del av Torkelsons arbete är att ständigt arbeta med ett uppdaterat sortiment som svarar upp mot marknadens krav på förändringar och förbättringar.

 

Med sin starka trätradition har massivt trä alltid stått i centrum för Torkelsons möbler och då framför allt den massiva eken som fortfarande är ett starkt signum för deras möbler.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 11 432,00 kr

Specifikationer

Färg Ek
Material Ek
Diameter 125 cm
Lev.art nummer 230001