Komplettera med

Specifikationer

Ingår i kollektion Grythyttan Klassiker serien Teak
Färg Brun
Material Teak
Bredd 67 cm
Längd 65 cm
Djup 76 cm
Höjd 108 cm
Sitthöjd 41 cm
Sittdjup 46 cm
Lev.art nummer 101995

Specifikationer

Ingår i kollektion Grythyttan Klassiker serien Teak
Färg Brun
Material Teak
Bredd 67 cm
Längd 65 cm
Djup 76 cm
Höjd 108 cm
Sitthöjd 41 cm
Sittdjup 46 cm
Lev.art nummer 101995

Beskrivning

Grythyttan Stålmöblers vilstol A3 är en dröm att avnjuta i utomhusmiljöer. Denna vilstol i teak och galvat stativ är designad i samarbete med formgivarna Maria Håård och Jan Olof Ågren. Med den karaktäristiska Grythyttegunget blir det enkelt att luta sig bekvämt tillbaka och koppla av.

 

För att spara utrymme är A3 stolarna stapelbara, vilket gör dem praktiska att förvara under vintern. Måtten på stolen är 65 cm i bredd, 76 cm i djup, 95,5 cm i höjd och 42 cm i sitthöjd. Sätt dig ner, luta dig tillbaka och njut av den avkopplande vilstolen A3 från Grythyttan Stålmöbler.

Recensioner

Varumärke

GRYTHYTTAN MÖBLER, EN KLASSIKER

Grythyttan Stålmöbler är ett familjeföretag i rakt nedstigande led. Nuvarande VD Karl Lindqvists farfar Artur var smeden som bytte inriktning från hästskoproduktion till möbeltillverkning. Han bockade den första fåtöljen till Stockholmsutställningen år 1930, och började sedan tillverkningen av en hel serie trädgårdsmöbler. Grythyttan Stålmöbler är företaget bakom den klassiska A2-stolen med sitt härliga gung. A2-fåtöljen har lagt grunden för stora delar av Grythyttan Stålmöblers sortiment av utemöbler.

 

TIDLÖSA TRÄDGÅRDSMÖBLER

Designspråket är starkt påverkat av den rådande tidens funktionalism. Genom åren har allehanda möbler såsom skolbänkar och campingbord tillverkats, men fokus har alltid legat på stolar, soffor och bord för utomhusbruk. Form och funktion har alltid präglat Grythyttan Stålmöbler och företagets historia är starkt sammankopplad med svensk möbelhistoria. Kulturarvet förvaltas och utvecklas med stolthet. Än i dag håller de till i Grythyttan, i Bergslagens vackra skogslandskap.

Nedan finner du klassiska Grythyttan utemöbler.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 7 064,00 kr