Artwood

Bonn fåtölj

9 668 kr
Exkl. moms
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
9 668 kr
Exkl. moms
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen

Leasing från 179 kr/månad. Läs mer

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Artwood
Färg Brun
Material Polyester
Bredd 81 cm
Djup 94 cm
Höjd 84 cm
Sitthöjd 42 cm
Lev.art nummer 7620-2012-03

Beskrivning

Bonn från Artwood är en modern och stilfull tygfåtölj som kommer i färgen Story Brown. Med sina eleganta svarta metallben är denna fåtölj en perfekt kombination av form och funktion och kommer omedelbart att dra uppmärksamhet i vilket rum den placeras.

Sitsen och ryggstödet är konstruerade med kallskum och syntetiska fibrer, vilket ger en bekväm och stödjande sittupplevelse.

Färgen Story Brown består av 100% polyester och ger Bonn en tidlös och elegant estetik.

Recensioner

Varumärke

Unika möbler från Artwood

Artwood är ett möbelvarumärke som erbjuder möbler, utemöbler och inredning för hemmets alla rum. Möblerna utmärker sig tydligt med sin klassiska design och en elegant kombination av gedigna och tidlösa material. Det breda sortimentet tilltalar många och innehåller både möbler för inomhus- och utomhusbruk i olika material som t.ex läder, rotting, trä, betong och mycket mer. Det flesta möblerna har skiftningar i utseende och material vilket gör varje produkt unik i sig.

 

Kvalitetsmöbler med hög komfort
När du köper möbler från Artwood kan du förvänta dig en snygg design, hög komfort och framförallt bra materialval. Möblerna tillverkas med god precision och omtanke, som kombinerat med material av hög kvalitet gör att möblerna håller länge. I Artwoods unika sortiment finns möbler som stolar, bord, fåtöljer, rottingmöbler och mycket annat som ger ditt hem och inredning en personlig prägel. Kollektionerna är många och riktar sig till många olika smaker, så vare sig du gillar en mörkare och mysigare stil eller en fräsch och upplyst inredning kommer du garanterat hitta något som faller i smaken ur Artwoods sortiment.

 

Inredning - med en egen prägel
Ur Artwoods stora inredningskollektion återfinns många typer av stilar, vilket kan göra din inredning väldigt spännande och personlig. En stor inspiration kommer från den amerkanska östkusten med en robust känsla och robusta material blandat med känslan av livet på landet. Lyktor, plädar, prydnadskuddar blandat med inredningsdetaljer som surfingbrädor, kälkar, kistor och stegar utgör en väldigt intressant kombination av inredning. Med inredning från Artwood kommer ditt hem garanterat få en mysig och unik atmosfär.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 9 668,00 kr

Specifikationer

Märke Artwood
Färg Brun
Material Polyester
Bredd 81 cm
Djup 94 cm
Höjd 84 cm
Sitthöjd 42 cm
Lev.art nummer 7620-2012-03