Cane-Line

Cave Hammock Grafit

34 816 kr (40 960)
Exkl. moms
Mer info
Beställningsvara: Skickas inom 5-10 arbetsdagar

Leasing från 644 kr/månad. Läs mer

Beskrivning

Cave hammock är en omtolkning av den klassiska hängsoffan, som kan ses över hela världen. Cave har utvecklats av den danska designern Jesper K. Thomsen med hänvisning till den klassiska hängsoffan, men här i en fräsch och modern men också tidlös design.

Cave har testats för att bära 300 kg under normalt bruk.

Vi rekommenderar att övervaka mindre barn när Cave är i bruk.

Cave kan lämnas ute året runt, men det rekommenderas att fästa hammocken på en fast yta eller till en plats där starka vindar inte kan få grepp om den. Hammocken är tillverkad för att klara av alla väderförhållanden. Ramen är tillverkad i pulverlackerad aluminium och dynorna i sunbrella tyg som är väldigt snabbtorkande.

Varumärke

Cane-Line - moderna utemöbler

Cane-Line A/S är ett danskt företag som designar och tillverkar utemöbler med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna material som är framtagna exklusivt för Cane-Line. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger förr brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt.

Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.

 

Exklusiva möbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment ingår allt från soffor, bord, stolar och solsängar till dynlådor, krukor och parasoll, allt i en smakfull dansk design. Alla Cane-Line utemöbler är designade smakfullt, men även materialet är noga utvalt. Möblerna är UV-beständiga och färgbeständiga och kräver minimalt underhåll. Gemensamt för alla möblerna är att designern i fråga alltid har ett stort fokus på att ta fram en bekväm möbel med hög komfort. För Cane-Line designers är både det estetiska och funktionen väldigt viktigt samtidigt som de har en tydlig skandinavisk design. Upptäck Cane-Lines stora sortiment av utemöbler hos Hulténs!

Prishistorik

Lägsta kampanjpris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan aktuell kampanj är 51 200,00 kr

Egenskaper

EAN 5711877069629
Färg Grå
Leverantörens Artikelnummer 8557LGSG
Produkttyp Hammock
Material Konstrotting
Djup 140
Bredd 214
Höjd 192
Längd 214