Cane-Line

Core Matbord 90X210 Taupe

24 320 kr
Exkl. moms
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
24 320 kr
Exkl. moms
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen

Leasing från 450 kr/månad. Läs mer

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Cane-Line
Färg Taupe
Material Aluminium; Teak
Bredd 90 cm
Längd 210 cm
Djup 90 cm
Höjd 74 cm
Lev.art nummer 50128ATT

Beskrivning

Matbord Core i lackerad aluminium och bordsskiva i teak från danska Cane-Line.

Bordet har ett stativ i lackerad aluminium som inte kräver någon skötsel. Bordsskivan i teak tvättas regelbundet med vatten och grönsåpa. Om mörkare nyans önskas på bordsskivan kan den oljas in med en teak olja av god kvalité.

Kombinera bordet tillsammans med någon av Cane-Lines stolar för en inbjudande matgrupp utöver det vanliga.

Recensioner

Varumärke

Cane-Line - moderna utemöbler

Cane-Line A/S är ett danskt företag som designar och tillverkar utemöbler med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna material som är framtagna exklusivt för Cane-Line. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger förr brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt.

Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.

 

Exklusiva möbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment ingår allt från soffor, bord, stolar och solsängar till dynlådor, krukor och parasoll, allt i en smakfull dansk design. Alla Cane-Line utemöbler är designade smakfullt, men även materialet är noga utvalt. Möblerna är UV-beständiga och färgbeständiga och kräver minimalt underhåll. Gemensamt för alla möblerna är att designern i fråga alltid har ett stort fokus på att ta fram en bekväm möbel med hög komfort. För Cane-Line designers är både det estetiska och funktionen väldigt viktigt samtidigt som de har en tydlig skandinavisk design. Upptäck Cane-Lines stora sortiment av utemöbler hos Hulténs!

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 24 320,00 kr

Specifikationer

Märke Cane-Line
Färg Taupe
Material Aluminium; Teak
Bredd 90 cm
Längd 210 cm
Djup 90 cm
Höjd 74 cm
Lev.art nummer 50128ATT