Komplettera med

Specifikationer

Material Konstrotting
Bredd 79 cm
Djup 92 cm
Höjd 68 cm
Sitthöjd 35 cm
Sittdjup 50 cm
Lev.art nummer VB-E22-AT

Specifikationer

Material Konstrotting
Bredd 79 cm
Djup 92 cm
Höjd 68 cm
Sitthöjd 35 cm
Sittdjup 50 cm
Lev.art nummer VB-E22-AT

Beskrivning

Den Iögonfallande relaxfåtöljen FOX, formgiven av Viggo Boesen redan 1936. Samma år vann Foxstolen priset för bästa design i Danmark. Sika Design har nu tagit upp produktionen av stolen igen efter många år.

I

I ICONS Kollektionen återupplivar Sika Design ikoniska möbler från några av Europas mest skickliga och viktiga designers och arkitekter. Arne Jacobsen, Nanna och Jørgen Ditzel, Viggo Boesen och Franco Albini var alla pionjärer av deras tid - de bröt ny mark när de gjorde experimentella former med robusta material som bl.a. rotting. I ICONS kollektionen finner vi några av deras mest ikoniska formgivningar som Paris, Nanny, Belladonna, The Hanging Egg och många fler. Luta dig tillbaka och njut av klassisk och tidlös design i världsklass. 

Fox Exterior är handgjord i Alu-Rattan och ArtFibre, och har därför en unik styrka och hållbarhet. Alu-Rattan är väderbeständig pulverlackerad aluminium och ArtFibre är konstgjorda fibrer gjorda av polyeten. Tack vare de väderbeständiga materialen kan fåtöljen stå ute året runt, utan att kompromissa med design eller kvalitet.

Fåtöljen Fox Exterior kräver inget underhåll och är lätt att rengöra.

Recensioner

Varumärke

SIKA DESIGN - EN MODERN KLASSIKER

Sedan 1950 har Sika Design tillverkat handvävda rottingmöbler av högsta kvalitet med stort fokus på komfort och design. Företaget grundades av Ankjær Andreasen och idag är det den andra och tredje generationen som driver företaget. Sika Designs rottingmöbler är i dagsläget utspridda över hela världen i allt från hotell, restauranger, lyxkryssningar och givetvis som inredning i hemmet. Kollektionerna har en unik design som både känns modern och samtidigt klassisk och elegant. 

HANDVÄVDA ROTTINGMÖBLER

I Sika Designs stora sortiment av rottingmöbler finner du tidlösa korgmöbler, rottingstolar, rottingsoffor, gungstolar och mycket mer i handvävd rotting av högsta kvalitet. Rotting- och konstrottingmöblerna finns i olika kulörer och du kan välja om du vill ha naturfärger som beige, brunt, grått eller någon mer modern färg som svart eller vit. Rottingmöblerna passar perfekt som inredning i ditt vardagsrum, som köksmöbler eller varför inte som en avslappnande hörna i uterummet? 

I sortimentet ingår även en utomhuskollektion som kan stå ute hela året runt, tackvare ramen i aluminium med flätad konstrotting. I exteriorsortimentet ingår möbler som Monet rottingfåtölj, hanging egg fåtölj, renoir hängfåtölj och mycket mer. Välkommen till Sika Designs värld av designade rottingmöbler i hög kvalitet.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 7 996,00 kr