Specifikationer

Färg Brun
Material Teak
Diameter 120 cm
Höjd 72 cm
Lev.art nummer 101331

Beskrivning

Det klassiska runda utebordet är ett utmärkt val för trädgården eller altanen. Bordet finns i två storlekar, 100cm och 120cm, vilket gör det lätt att välja den storlek som passar bäst för ditt utomhusutrymme.

 

Bordet kombinerar stil och funktionalitet och passar perfekt tillsammans med A2 eller Stol 1 för att skapa en mysig och inbjudande uteplats.

 

Stativet på bordet är tillverkat av varmgalvaniserat stål eller lackerat stål som är designat för att stå emot väder och vind och klara av att stå utomhus året runt. Bordet har också ställbara fötter som gör att det alltid kan stå stabilt på ojämn terräng eller vid starka vindar.

 

Det klassiska runda utebordet är ett snyggt och hållbart val för din uteplats, som kommer att ge dig många år av glädje och användning.

Recensioner

Varumärke

GRYTHYTTAN MÖBLER, EN KLASSIKER

Grythyttan Stålmöbler är ett familjeföretag i rakt nedstigande led. Nuvarande VD Karl Lindqvists farfar Artur var smeden som bytte inriktning från hästskoproduktion till möbeltillverkning. Han bockade den första fåtöljen till Stockholmsutställningen år 1930, och började sedan tillverkningen av en hel serie trädgårdsmöbler. Grythyttan Stålmöbler är företaget bakom den klassiska A2-stolen med sitt härliga gung. A2-fåtöljen har lagt grunden för stora delar av Grythyttan Stålmöblers sortiment av utemöbler.

 

TIDLÖSA TRÄDGÅRDSMÖBLER

Designspråket är starkt påverkat av den rådande tidens funktionalism. Genom åren har allehanda möbler såsom skolbänkar och campingbord tillverkats, men fokus har alltid legat på stolar, soffor och bord för utomhusbruk. Form och funktion har alltid präglat Grythyttan Stålmöbler och företagets historia är starkt sammankopplad med svensk möbelhistoria. Kulturarvet förvaltas och utvecklas med stolthet. Än i dag håller de till i Grythyttan, i Bergslagens vackra skogslandskap.

Nedan finner du klassiska Grythyttan utemöbler.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 10 824,00 kr

Specifikationer

Färg Brun
Material Teak
Diameter 120 cm
Höjd 72 cm
Lev.art nummer 101331