Sika Design

Hänggunga Hanging Egg Junior

8 316 kr
Exkl. moms
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
8 316 kr
Exkl. moms
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen

Leasing från 154 kr/månad. Läs mer

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Färg Natur
Material Rotting
Bredd 68 cm
Djup 57,5 cm
Höjd 96 cm
Lev.art nummer ND-55-CU

Beskrivning

Hanging Egg Junior lanserades för att fira Nanna Ditzels 100-årsdag den 6 oktober 2023. Hanging Egg Junior är en barnversion av den ikoniska hängande stolen Hanging Egg från 1959. Stolens storlek passar barn i åldern 3-9 år. Stolen visar Nanna Ditzels förmåga att utmana befintliga normer och sätta nya standarder för möbeldesign. Denna möbel är handgjord i rotting, vilket är ett av de mest hållbara materialen för möbeltillverkning. Rotting förväxlas ofta med bambu, men till skillnad från ihålig bambu är rotting ett massivt material. Detta gör rottingmöbler mycket hållbara och kapabla att hålla i generationer.

Recensioner

Varumärke

SIKA DESIGN - EN MODERN KLASSIKER

Sedan 1950 har Sika Design tillverkat handvävda rottingmöbler av högsta kvalitet med stort fokus på komfort och design. Företaget grundades av Ankjær Andreasen och idag är det den andra och tredje generationen som driver företaget. Sika Designs rottingmöbler är i dagsläget utspridda över hela världen i allt från hotell, restauranger, lyxkryssningar och givetvis som inredning i hemmet. Kollektionerna har en unik design som både känns modern och samtidigt klassisk och elegant. 

HANDVÄVDA ROTTINGMÖBLER

I Sika Designs stora sortiment av rottingmöbler finner du tidlösa korgmöbler, rottingstolar, rottingsoffor, gungstolar och mycket mer i handvävd rotting av högsta kvalitet. Rotting- och konstrottingmöblerna finns i olika kulörer och du kan välja om du vill ha naturfärger som beige, brunt, grått eller någon mer modern färg som svart eller vit. Rottingmöblerna passar perfekt som inredning i ditt vardagsrum, som köksmöbler eller varför inte som en avslappnande hörna i uterummet? 

I sortimentet ingår även en utomhuskollektion som kan stå ute hela året runt, tackvare ramen i aluminium med flätad konstrotting. I exteriorsortimentet ingår möbler som Monet rottingfåtölj, hanging egg fåtölj, renoir hängfåtölj och mycket mer. Välkommen till Sika Designs värld av designade rottingmöbler i hög kvalitet.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 8 316,00 kr

Specifikationer

Färg Natur
Material Rotting
Bredd 68 cm
Djup 57,5 cm
Höjd 96 cm
Lev.art nummer ND-55-CU