Artwood

Hunter Skrivbord Antikgrå Artwood

12 949 kr (14 388)
Exkl. moms
Mer info
Beställningsvara: ca 5-10 arbetsdagar

Leasing från 240 kr/månad. Läs mer

Beskrivning

Hunter serien från Artwood är en gedigen serie av möbler i ekfanér. Gemensamt för alla möbler i Hunter kollektionen är att de är tillverkade i ek och MDF och har en väldigt robust känsla. I Hunter serien från Artwood finns även byrå, skrivbord, spegel, garderob, vitrinskåp, konsolbord, nattduksbord och en mediabänk.

Här visar vi Hunter skrivbord i antikgrå.

Varumärke

Unika möbler från Artwood

Artwood är ett möbelvarumärke som erbjuder möbler, utemöbler och inredning för hemmets alla rum. Möblerna utmärker sig tydligt med sin klassiska design och en elegant kombination av gedigna och tidlösa material. Det breda sortimentet tilltalar många och innehåller både möbler för inomhus- och utomhusbruk i olika material som t.ex läder, rotting, trä, betong och mycket mer. Det flesta möblerna har skiftningar i utseende och material vilket gör varje produkt unik i sig.

 

Kvalitetsmöbler med hög komfort
När du köper möbler från Artwood kan du förvänta dig en snygg design, hög komfort och framförallt bra materialval. Möblerna tillverkas med god precision och omtanke, som kombinerat med material av hög kvalitet gör att möblerna håller länge. I Artwoods unika sortiment finns möbler som stolar, bord, fåtöljer, rottingmöbler och mycket annat som ger ditt hem och inredning en personlig prägel. Kollektionerna är många och riktar sig till många olika smaker, så vare sig du gillar en mörkare och mysigare stil eller en fräsch och upplyst inredning kommer du garanterat hitta något som faller i smaken ur Artwoods sortiment.

 

Inredning - med en egen prägel
Ur Artwoods stora inredningskollektion återfinns många typer av stilar, vilket kan göra din inredning väldigt spännande och personlig. En stor inspiration kommer från den amerkanska östkusten med en robust känsla och robusta material blandat med känslan av livet på landet. Lyktor, plädar, prydnadskuddar blandat med inredningsdetaljer som surfingbrädor, kälkar, kistor och stegar utgör en väldigt intressant kombination av inredning. Med inredning från Artwood kommer ditt hem garanterat få en mysig och unik atmosfär.

Egenskaper

EAN 7340127026051
Färg Grå
Leverantörens Artikelnummer 06-86213
Material Ek
Bredd 145
Höjd 79
Produkttyp Skrivbord