Brafab

Midway karmstol Natur

2 872 kr
Exkl. moms
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
Midway-matstolen är en perfekt blandning av stil och komfort för din utomhusmatplats. Tillverkad av högkvalitativ handflätad konstrotting i en twistad design ge... Mer info
2 872 kr
Exkl. moms
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
Midway-matstolen är en perfekt blandning av stil och komfort för din utomhusmatplats. Tillverkad av högkvalitativ handflätad konstrotting i en twistad design ge... Mer info

Leasing från 53 kr/månad. Läs mer

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Brafab
Färg Natur; Brun
Material Konstrotting; Aluminium
Bredd 61 cm
Djup 66 cm
Höjd 91 cm
Sitthöjd 50 cm
Lev.art nummer 5032-8-61-81

Beskrivning

Midway-matstolen är en perfekt blandning av stil och komfort för din utomhusmatplats. Tillverkad av högkvalitativ handflätad konstrotting i en twistad design ger stolen en mjuk och inbjudande känsla. Dessutom har Midway-stolen dynor i olefintyg som ger extra komfort när du sitter ner för en trevlig måltid utomhus.

Stommens konstruktion av aluminium gör stolen stabil och tålig, samtidigt som det ger den en modern och elegant stil. Det gör också stolen lätt och enkel att flytta runt vid behov.

För att skapa en snygg kombination mellan konstrotting och trä, kan du välja att kombinera Midway-matstolen med ett av våra högkvalitativa teakmatbord. Denna kombination ger en modern och inbjudande känsla för din utomhusmatplats.

Sammanfattningsvis är Midway-matstolen från Brafab den perfekta kombinationen av stil och komfort för din utomhusmatplats. Med sin handflätade konstrotting i en twistad design, en robust aluminiumstomme och dynor i olefintyg, är denna stol både bekväm och tålig. Kombinera den med ett teakmatbord för att skapa en modern och snygg uteplats för måltider och avkoppling.

Recensioner

Varumärke

Smakfulla utemöbler

“Vi är inga storstadsbor - men vi förstår värdet i att tänka stort samtidigt som vi agerar lokalt, personligt och ärligt”. Brafab har varit verksamma sedan 1935 och det råder ingen tvivel om att Brafab levererar utemöbler av hög kvalitet. Brafab arbetar hårt för att ligga långt fram med produktutveckling, komfort och design utan att ge avkall på hög kvalité. I sortimentet finns många olika produktserier med en smakfull blandning av utemöbler i olika stilar. Här kan du hitta smarta och bekväma balkongmöbler, stora loungemöbler, en inbjudande matgrupp med förlängningsbart bord eller bara ett snyggt parasoll som ett bra solskydd till uteplatsen. De senaste året har det varit väldigt populärt med underhållsfria utemöbler i aluminium som t.ex. kollektionerna Leone och Belfort. En annan populär serie i Brafabs sortiment är även Delia, som är en stor serie av utemöbler i aluminium i olika färger. Upptäck alla Brafabs serier hos Hulténs!

 

Trädgårdsmöbler av hög kvalitet

Brafabs främsta inriktning är att tillverka trädgårdsmöbler av hög kvalitet med god precision. I det stora sortiment av snygga och moderna utemöbler ingår mängder av olika material. Konstrottingmöbler från Brafab är snygga och har en härlig komfort, konstrottingmöbler har även egenskapen att vara i princip helt underhållsfria – så länge du tar in dynorna när det regnar. Det finns även soffgrupper med dynor som tål att ligga ute när det regnar. I Brafabs sortiment återfinns även teakmöbler som har många bra egenskaper för utomhusbruk och det nordiska klimatet. Teak är ett populärt träslag i just utemöbler då de får en fin silvergrå patina med åren om den inte oljas in. Du kan även välja att olja in dina teakmöbler om du önskar en mörkare yta på träet. I sortimentet finner du även andra sorters sommarmöbler som smarta däckstolar och sköna hammockar att koppla av i under sommarens varmaste dagar. Brafab vet att det svenska klimatet kan bjuda på alla sorters väder med både regn och sol, därför ligger alltid hållbarheten i fokus när en ny utemöbel tas fram i produktion. Brafab säljer utemöbler som stolar, solsängar, bord, soffor, bänkar och mycket annat i teak. Brafab har även ett stort sortiment av utemöbler i aluminium. Aluminiummöbler är ett väldigt populärt material för trädgårdsmöbler så det är helt underhållsfritt. Brafab säljer matbord, stolar, loungemöbler och soffgrupper i aluminium.

 

Njut av sommaren i bekväma utemöbler

När du köper utemöbler från Brafab märker du att form, funktion och kvalitet är noga uttänkt. Trädgårdsmöblerna ska tillföra dig och din trädgård någonting speciellt samtidigt som de håller hela sommaren och nästa och nästa sommar också. Trädgårdsmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, titta på och såklart sitta i. När du väl har köpt en utemöbel som faller dig i smaken är det även viktigt att tänka på underhåller och rengöringen av dina trädgårdsmöbler. Därför har vi ett stort sortiment av underhåll till utemöbler där du kan hitta rengöring till många olika material. Vi har även möbelskydd i olika storlekar som gör att du enkelt kan hitta ett formsytt möbelskydd till hörnsoffa, bord, stapelstolar, däckstolar och mycket. Besök då gärna kategorin: Möbelskydd.

Hulténs är en av nordens största återförsäljare av Brafab och andra utemöbler. I våra butiker kan du se provsitta och titta på stora delar utav Brafabs stora sortiment tillsammans med många andra trädgårdsmöbler från ledande varumärken. Här kan du ta en kaffe, prata med våra säljare och inspireras av olika uterumsmiljöer. Du kan även köpa utemöbler från Brafab till bra och billiga priser här på vår hemsida, här samlar vi hela sortimentet och du kan få en snabb leverans i hela Sverige med en rad olika betalningsalternativ.  Välkommen att handla dina nya Brafab utemöbler hos Hulténs!

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 2 872,00 kr

Specifikationer

Märke Brafab
Färg Natur; Brun
Material Konstrotting; Aluminium
Bredd 61 cm
Djup 66 cm
Höjd 91 cm
Sitthöjd 50 cm
Lev.art nummer 5032-8-61-81