Skargaarden

Anholt Soffbord 60X60 Cm

5 200 kr
Exkl. moms
Mer info
Beställningsvara: ca 5-10 arbetsdagar

Leasing från 96 kr/månad. Läs mer

Beskrivning

Anholt är en kollektion av loungemöbler från Skargaarden. Anholt är tillverkad av aluminium och dynor av sunbrella, vilket lämpar sig för utomhusbruk. Soffan, fåtöljen och soffbordet är moduler som lätt kan byggas ihop till en större soffa med sidobord. Dynorna ingår i priset.

  • Modulsoffserie från Skargaarden
  • Dynor av tålig Sunbrella
  • Design: Susanne Grönlund

Här visar vi Anholt soffbord 60x60 cm.

Varumärke

Vackra utemöbler från Skargaarden

Skargaarden tillverkar utemöbler med ambitionen att möblerna ska ha kvaliteten att klara av ett av världens mest påfrestande utomhusklimat men samtidigt vara vackra nog att ställa som matgrupp i vardagsrummet. Möblerna från Skargaarden utstrålar en nästan obesvärad känsla och en karaktär som definieras av stort engangemang i både produktion och materialval. Och kanske det mest uppenbara - detaljerna som avslöjar sig till dig med tiden; teaken får en vacker vitgrå patina och alla geniala lösningar i produkterna som höjer enkelheten till något storslaget.

Inget krångel, inget extra - bara att mindre blir ännu mer!

 

Möbler med väl genomtänkt formspråk

Skargaardens kollektioner av utemöbler genomsyras av en sparsam om väldigt genomtänkt formgivning. Möbler från Skargaarden är tillverkade av högsta kvalité och är gjorda för att hålla länge. Gemensamt för alla möbler är den tydliga skandinaviska designen och att enkelhet är otroligt vackert. I Skargaardens sortiment finns många olika utemöbler, bl.a. loungemöbler, matgrupper, stolar, matbord, fåtöljer och även snygga textiler och prydnadskuddar. Designen är tydligt inspirerad av det skandinaviska formspråket.  

 

Stort sortiment av vackra trädgårdsmöbler

Hos Hulténs finner du ett komplett sortiment från Skargaarden. Här finns utemöbler i teak, i konstrotting, i aluminium och mycket mer. Skargaardens möbler i metall finns även i vårt sortiment så att du kan matcha utemöblerna till just din uteplats eller altan. Med utemöbler från Skargaarden ger du ditt hem en egen prägel som inte liknar någon annans. Upptäck Skargaarden online eller besök oss för att se möblerna.

Egenskaper

EAN 7,34015E+12
Färg Svart; Grå
Leverantörens Artikelnummer ANHLT-DG
Produkttyp Soffbord
Material Aluminium
Bredd 60
Höjd 35