Skovby

Sm55 Snurrstol med läder

Mer info

Leasing från Svea Läs mer

Beskrivning

Skovbys matstol SM55 är ett alternativ till den populära matstolen SM65. Man har nu gett en ny svängbar bas till Skovby-klassikern.

Här visar vi SM55 med läder i Kategori 3

Varumärke

SKOVBY - EN DANSK FAMILJEVERKSAMHET SEDAN 1933

Skovby är ett danskt möbelföretag som grundades av Thorvald Rasmussen 1933 och har sedan drivits vidare av sonen Villy Rasmussen och barnbarnen Preben och Jørgen Rasmussen. Det självklara fokuset har alltid legat på funktion och innovativ design av hög kvalité samt bygga en verksamhet grundad på hantverk, utvalda material och en hållbar affärsmodell för både anställda och miljön.

 

EN GEMENSAM PASSION

Drivkraften genom tre generationer har varit den delade passionen för funktionalitet. Skovby har varit en av de varumärkena som legat i framkant när det gäller funktionella förlängningssystem för matbord och är idag världskänt för sin förmåga att kombinera design och funktionalitet.

Funktionella möbler skapar utrymme och effektivitet i det vardagliga livet. Det är användbart, hållbart och uppskattat även efter flera års användning. Alla komponenter av möblerna är genomtänkta, inte bara träet, utan av lacker, emballage, textiler och mycket mer, som alla lever upp till de mest strikta standarder som finns.

Egenskaper

Färg Flerfärgad
Produkttyp Stol för inomhusbruk
Material Ingen vald
Bredd 57
Djup 55
Höjd 78
Sitthöjd 47