Sika Design

Tony sidobord m/glasskiva konstrotting natur

2 556 kr
Exkl. moms
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
2 556 kr
Exkl. moms
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen

Leasing från 47 kr/månad. Läs mer

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Bredd 50 cm
Längd 50 cm
Djup 50 cm
Höjd 50 cm
Lev.art nummer SD-E405-NU

Beskrivning

Tony sidobord är ett elegant litet utomhusbord designat av Sika-Design. På ovansidan finns en fin rund glasskiva som fästs innanför ramen. Bordet är tillverkat i väderbeständiga material som kan stå ute året runt, utan att kompromissa med design eller kvalitet.

Recensioner

Varumärke

SIKA DESIGN - EN MODERN KLASSIKER

Sedan 1950 har Sika Design tillverkat handvävda rottingmöbler av högsta kvalitet med stort fokus på komfort och design. Företaget grundades av Ankjær Andreasen och idag är det den andra och tredje generationen som driver företaget. Sika Designs rottingmöbler är i dagsläget utspridda över hela världen i allt från hotell, restauranger, lyxkryssningar och givetvis som inredning i hemmet. Kollektionerna har en unik design som både känns modern och samtidigt klassisk och elegant. 

HANDVÄVDA ROTTINGMÖBLER

I Sika Designs stora sortiment av rottingmöbler finner du tidlösa korgmöbler, rottingstolar, rottingsoffor, gungstolar och mycket mer i handvävd rotting av högsta kvalitet. Rotting- och konstrottingmöblerna finns i olika kulörer och du kan välja om du vill ha naturfärger som beige, brunt, grått eller någon mer modern färg som svart eller vit. Rottingmöblerna passar perfekt som inredning i ditt vardagsrum, som köksmöbler eller varför inte som en avslappnande hörna i uterummet? 

I sortimentet ingår även en utomhuskollektion som kan stå ute hela året runt, tackvare ramen i aluminium med flätad konstrotting. I exteriorsortimentet ingår möbler som Monet rottingfåtölj, hanging egg fåtölj, renoir hängfåtölj och mycket mer. Välkommen till Sika Designs värld av designade rottingmöbler i hög kvalitet.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 2 556,00 kr

Specifikationer

Bredd 50 cm
Längd 50 cm
Djup 50 cm
Höjd 50 cm
Lev.art nummer SD-E405-NU