Torkelson

Ale soffbord 135x65 cm vitoljad ek

3 026 kr (3 560)
Exkl. moms
Mer info
Beställningsvara: ca 10-15 arbetsdagar

Leasing från 56 kr/månad. Läs mer

Beskrivning

Ale soffbord 135x65 cm från Torkelson. Materialet är fanerad ek som är vitoljad och som kombineras med ett underrede i svart pulverlackad metall. Hyllan ger en praktisk funktion samtidigt som den blir ett naturlig inslag i bordets design. Ale är en serie som innehåller matbord, förvaringar, soffbord och mediabänkar.

Varumärke

Möbler i Skandinavisk design

Torkelson är ett av Sveriges äldsta möbelföretag och ligger i Skånes Fagerhult. De har sedan starten på 1950-talet levererat kvalitetsmöbler med genomtänkt design, hållbara och slitstarka material till hem runtom i Skandinavien. Detta är en tradition som Torkelson är mycket stolta över och vårdar denna genom att fortsätta att leverera möbler med fokus på hållbarhet och slitstarka material samt att ständigt hålla fast vid de höga krav som de alltid har haft på sina produkter.

 

Möbler för hemmet

Vi på Hulténs är glada över att vara återförsäljare till Torkelson som erbjuder våra kunder ett varierat utbud av heminredning till överkomliga priser. I deras sortiment finner vi matgrupper, hallmöbler, stolar, soffbord, skänkar, vitrinskåp samt mediabänkar och Tv-bänkar. Med ledord som modernt, klassiskt och ungdomligt är Torkelson ett självklart val för den inredningsmedvetna konsumenten. En given del av Torkelsons arbete är att ständigt arbeta med ett uppdaterat sortiment som svarar upp mot marknadens krav på förändringar och förbättringar.

 

Med sin starka trätradition har massivt trä alltid stått i centrum för Torkelsons möbler och då framför allt den massiva eken som fortfarande är ett starkt signum för deras möbler.

Prishistorik

Lägsta kampanjpris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan aktuell kampanj är 3 782,50 kr

Egenskaper

EAN 2000019800002
Färg Ek; Svart
Leverantörens Artikelnummer 1980001
Produkttyp Soffbord för inomhusbruk
Material Ek; Metall
Bredd 65
Höjd 52
Längd 135